top of page
ZORGNEST staat voor...

- een WARM nest dat voor u zorgt. De praktijk wil patiënten en hun gezinnen ondersteunen in hun goede en in hun kwade dagen.

- een STEUNEND nest dat u vleugels geeft. De zorg in onze praktijk heeft steeds het doel zoveel mogelijk zichzelf overbodig te maken.

- een DYNAMISCH nest dat steeds bijleert. De praktijk staat open voor nieuwigheden en biedt leerkansen aan studenten, collega's en paramedici, zodat ook zij bevlogen in de praktijk kunnen staan.

Uw huisarts ...

 

- is uw centrale zorgbegeleider.

 

- heeft een totaalbeeld van uw zorg, zowel van uw gezondheid als van uw welzijn.

- helpt u beter te verstaan voor welke uitdagingen u staat in uw gezondheid en welzijn.

 

- helpt u bij verwijzingen naar het ziekenhuis, professionals in de eerstelijnszorg of patiënten- en vrijwilligersverenigingen. 

- zoekt mee naar oplossingen om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken, in samenspraak met uzelf, uw directe omgeving (familie, vrienden, buren, ...), en evt. zorgprofessionals en verenigingen.

Achtergrondinformatie

Dr. Leysen bouwt een praktijk uit in het 'oud notarishuis' (Van den Nestlaan 13, te Broechem). In dit huis zijn er drie ruime kabinetten. Een secretaresse is reeds aanwezig. Graag breidt de praktijk op termijn uit met een collega-huisarts, eventueel met andere disciplines. 

Vanaf 1 januari 2022 startte vroedvrouw Bo in Praktijk Zorgnest Broechem. Vanaf december 2022 werkt zij steeds op maandagavond. Meer informatie vindt u hier.

zorgnest tekening.jpg
Praktijk Zorgnest Broechem
Dr. Bert Leysen

Dr. Leysen is getrouwd en heeft drie kinderen.

In 2012 studeerde hij af als arts aan de UAntwerpen. Hij werd opgeleid tot huisarts in Beerse en Mortsel. Tijdens zijn huisartsenopleiding startte hij een doctoraat i.v.m. palliatieve zorg in de eerstelijnszorg - het einde is in zicht.

Van januari 2017 tot en met april 2021 heeft hij 6 uur per week gewerkt als somatisch consulent bij de Broeders Alexianen te Boechout

Van eind 2019 tot en met juni 2022 was hij voorzitter van Eerstelijnszone Pallieterland, het meest gekend als lokaal aanspreekpunt voor de COVID-19 aanpak en het vaccinatiecentrum.

Van januari 2022 is hij coördinerend en raadgevend arts in WZC Compostela te Borsbeek.

Websitefoto jonathan andries.jpg
Dr. Jonathan Andries

Dr. Andries werkt in de praktijk van 17 oktober 2022 tot en met 20 februari 2023.

 

In 2018 studeerde hij af als arts aan de universiteit van Antwerpen. De daaropvolgende jaren vervolmaakte hij zijn opleiding tot huisarts in Merksem, Brasschaat en Antwerpen.

Aansluitend daarop deed hij gedurende een jaar bijkomende ervaring op in een huisartsenpraktijk in Kontich.

 

Zijn vrije tijd vult dokter Andries voornamelijk met krachttraining, wandelen en gamen.

Image by Marcel Strauß
Dhr./Mevr. ...

Dr. Leysen staat ervoor open om een praktijkruimte te verhuren aan andere disciplines in de gezondheidszorg (systeem van dagdelen).

Ben jij een paramedicus of psycholoog op zoek naar een praktijklocatie?

Heel welkom voor een verkennend gesprek !

regina.png
Mevr. Regina Radu

 

Mevrouw Radu startte op 5 september 2022 bij ons als secretaresse. Zij heeft reeds enkele jaren ervaring als secretaresse bij huisartsen, o.a. in de huisartsenwachtpost te Lier. 

Praktijk locatie: Van den Nestlaan 13, 2520 Broechem.
Als je van Broechem komt, het witte huis aan de rechterkant.
bottom of page