top of page
 
Leer werken met BIBOPP en de Gezondheidsgids
Kom gratis op gesprek.

 

Beste patiënt

 

Met een gezonde levensstijl en aangepaste gewoonten blijf je langer gezond. Zoals je weet, vind ik preventieve gezondheid heel belangrijk.

Daarom ondersteun ik een onderzoek naar een online gezondheidsplatform, BIBOPP. BIBOPP helpt om je levensstijl te verbeteren en het risico op ziekte te verminderen. Op basis van een medische vragenlijst (de Gezondheidsgids) krijg je persoonlijk advies en een actieplan dat je op weg helpt.

Als je ervoor kiest om de vragenlijst met mij te delen, komt de informatie bij in je medisch dossier. Zo kan ik je mee opvolgen.

Je kan BIBOPP op twee manieren uitproberen:

  1. Zelfstandig via www.bibopp.be. Meld je aan met je identiteitskaart (eID) of de app itsme. TIP: Je kan feedback geven op de tool via de ‘feedback’-knop op de startpagina.

  2. Met gratis persoonlijke begeleiding in mijn praktijk. Op woensdag 20 april 2022 was Sascha Vermeylen, BIBOPP-expert, aanwezig in mijn praktijk  om jou te begeleiden. Zij gaf gratis extra uitleg over het online platform en hielp om BIBOPP te verkennen en de Gezondheidsgids in te vullen. Als er genoeg interesse is voor een tweede kans op gratis persoonlijke begeleiding, dan wil zij nog eens terugkomen in het najaar van 2022.

Heb je bijkomende vragen over BIBOPP? Neem contact op met Sascha Vermeylen via sascha.vermeylen@licalab.be of 014/74.10.15.

 

Vriendelijke groeten

 

Je huisarts
dr. Bert Leysen

bottom of page